Bestilling via Macaos Enterprise

Hos Elprint har vi utviklet vårt eget gratis softwareprogram -Macaos Enterprise som ble lanseret i 1999. Programmet er utviklet for å effektivisere arbeidsgangen fra bestilling av mønsterkort til det er ferdigprodusert og levert til våre kunder.

For deg som kunde blir prosedyren mer entydig, og den blir ikke gjennomført før alle data er til stede og kortets spesifikasjoner er korrekte. En ekstra fordel er at du har mulighet for å benytte Macaos døgnet rundt slik at du alltid kan se priser, bestille online, tracking av forsendelser, samt få et overblikk over tidligere bestillinger av kort og stensiler.

Bestillingsprosedyren er slik trinn for trinn:

1. Du importerer dine gerberfiler i Macaos Enterprise og lagrer produktet ditt i vår database.
Se her, hvordan du importerer gerberfiler og lagrer et produkt.

1.1 Om ønskelig  kan du også panelisere enkeltkortet i Macaos. Det gjøres i  Panel-modulen.
Se her hvordan du lager et panel.

2. Produktet bestilles i Innkjøpsmodulen ved å velge ønsket leveringstid samt antall kort. Det kan forespørres på flere alternativer av både antall kort/paneler og leveringstider slik at man finner en optimal løsning.
Se her, hvordan du legger inn en bestilling.

3. Når Elprint har registrert bestillingen blir den gjennomgått av våre kompetente CAM medarbeidere. De går gjennom dine filer og spesifikasjoner for å bekrefte at kortet kan produseres og overholder nødvendige krav (herunder: isolasjonsavstand, minste lederbredde, hull-størrelse ift. tykkelse samt mye annet)

4. Elprint bestiller kortet hos den av våre produsenter som er best egnet til nettopp din oppgave og som tilbyr den ønskede leveringstid

5. Du mottar en ordrebekreftelse fra oss på mail

6. Når dine varer er underveis, sender vi fakturaen til deg på mail

Alle Macaos Enterprise videoguides kan ses her.

Hvis du har bruk for ytterligere informasjon  les mer om programmet under MIX-prinsippet og Macaos eller kontakt oss gjerne for ytterligere informasjon.

Sidebar