Elprint’s historie

Forsiktig start

Elprint ble grunnlagt av ingeniør Helge Nilsen i 1973 i hans hjemby Bergen. Som ung og nyutdannet ingeniør eksperimenterte Helge Nilsen hjemme i kjelleren med å lage prototypekort. Ryktet spredte seg raskt i hans nettverk og sakte men sikkert etablerte det seg en kundekrets og med det var grunnstenen lagt.

Elprint har på denne måten hatt egenproduksjon av mønsterkort i små og mellomstore antall fra etableringen og har gjennom årene vokset seg fra å være en liten kjellerfabrikk til å bli en av de mest avanserte mønsterkortfabrikker i hele Norden

Utvidelse i Norden

Etter hvert ble Elprint ApS etablert i Danmark i 1992 samt flere salgskontorer, i Sverige i 1996 ,Osloavdeling i 1998, Finland i 2003, Tyskland i 2009 og endelig med ansatte Shenzhen, Kina i 2011.

Nettverk
I 2008 og frem til dags dato har Elprint bygget et solid globalt nettverk. Dette har som mål å levere de beste produktene på den korteste tiden til den laveste prisen, og omfatter blant annet PCB, PCBA, plast støping, 3D print, støpeformer samt CNC maskinerte plast og metall produkter.

Sidebar