Mønsterkort for ethvert behov

Hos Elprint har vi spesialisert oss på å levere mønsterkort (på engelsk PCB – Printed Circuit Board) i alle varianter – både til prototyper og serier. Derfor finner man i dag våre mønsterkort hos kunder innenfor oljeindustrien, romfartsvirksomhet og lyd- og elektronikk-bransjen, i likhet med mange mindre virksomheter som også bruker våre mønsterkort i sine elektroniske produkter. Vi har mønsterkort til enkle og komplekse løsninger, og du får alltid et mønsterkort som 100% fyller dine forventninger.

Mønsterkort oversikt:

 • Rigid
  Generelle mønsterkort til de fleste behov – Typisk FR4
 • Aluminium
  Mønsterkort med høy varmeledningsevne
 • HDI
  Avanserte mønsterkort med blinde- og buried vias
 • Flex, Rigid-Flex
  Fleksible eller kombinerte mønsterkort
 • Rigid-Soft
  Et rimeligere alternativ til Flex og Rigid-Flex mønsterkort
 • Vridningselement
  Et rimeligere alternativ til Flex og Rigid-Flex mønsterkort

Optimer pris og design på ditt mønsterkort

I Elprint anvender vi MIX – prinsippet ved produksjon av standardiserte kort. Det betyr, at vi mixer forskjellige kundekort med samme lagoppbygging på det samme produksjonspanelet. Ved å utnytte panelene optimalt blir det flere som deler på alle de faste kostnadene og derfor blir prisene lavere.

Les mer om MIX-prinsippet her

Det er samtidig veldig enkelt for deg å bestille mønsterkort fra vårt gratis softwareprogram Macaos Enterprise, som er din database med mønsterkort og bestillinger. Her kan du importere dine design, se prisen direkte i programmet online, og se hva du tidligere har bestilt. Du har selvfølgelig også en mulighet for å sende oss dine filer, og så legger vi dem inn i databasen.

Les mer om Macaos Enterprise her

Bestill dine nye mønsterkort i dag

Du får fra start til slutt glede av vår erfaring og rådgivning når du skal designe et nytt mønsterkort. Vi guider deg ved både design og bestilling av kortet. Det kan for eksempel være råd om hvilke spesifikasjoner du skal holde deg innenfor for at få den beste prisen. Vi hjelper hver dag mange kunder i hele Norge med å finne den beste løsningen i forhold til krav til produkt, produksjonstid og pris.

Hør mer om dine muligheter på telefon 55 92 55 00 , mail elprint@elprint.no eller fyll ut kontaktformularet her på siden.

Sidebar