Stensiler og rammer

Når du har bestilt dine mønsterkort, skal du sikkert også i mange tilfelle ha en stensil for en enkel montasje av de overflatemonterte komponentene. Hos Elprint tilbyr vi naturligvis både mønsterkort og stensiler, men også rammer til stensilene dine – altså en komplett løsning. Ved å bestille alt hos oss er du garantert at alt passer sammen. Vi kan også gi deg råd om hvilken stensil som er best til akkurat din oppgave.


Stensiler

Alle våre stensiler eller pastaplater, som de også kalles, blir levert fra våre partnere i Kina, Tyskland eller Sverige og er laserskårne på japansk SUS304 stål.

Etter produksjon blir de elektropolert – en prosess som fjerner urenheter og grader samt gjør hullene jevnere, noe som spesielt viktig ved fine-pitch komponenter.

A5 stensil levert sammen med mønsterkort til en svært lav kost!

Bestill en stensil i A5-format sammen med mønsterkort. Se mere her

Fakta

Vi kan levere opp til 600 x 600 mm. i tykkelse 80, 100, 110, 120, 130, 150, 180 og 200 [µm].


Rammer

Vi kan også levere LPKF rammer til oppspenning av dine stensiler. De fås i 3 forskjellige utforminger til forskjellige behov.

Felles for dem alle er at LPKF ikke har patent på deres stensil-rammer, så prisene på stensilene er svært lave i forhold til andre patenterte ramme-systemer.

Kontakt oss for ytterligere informasjon og priser.


ZelFlex Z4P

Stensilramme med 4-sidig oppspenning ved bruk av trykkluft, hvilket sikrer rask og lik oppspenning i alle retninger.


ZelFlex Protect

Et nytt og unikt system med alle fordeler fra Z4P, men med høyere sikkerhet både for operatøren og selve stensilen. Stensilen plasseres i en ekstra plastikkramme, som stensilen kan være i så lenge det er behov – også under oppbevaring. Denne plastikkramme beskytter stensilen og operatørens hender. Denne løsning er optimal for virksomheter som bruker den samme stensilen mange ganger.


ZelFlex QR/ZR

Dette er den minste og rimeligste rammen med oppspenning i 2 sider. Oppspenning og utskifting av stensiler foregår enkelt uten bruk av trykkluft.


Rammer til alle formål

Hvilken ramme du skal velge avhenger av hva du skal bruke den til. Større virksomheter vil oftest velge Zelflex Z4P, da oppspenning foregår ved hjelp av trykkluft. Det er en fordel når man har et større montasjearbede. Zelflex QR/ZR er derimod velegnet til mindre virksomheter hvor det er snakk om enklere montasje. Er du i tvil om hva du skal velge kan du alltid kontakte våre kompetente og erfarne medarbeidere. De hjelper deg gjerne med alle spørsmål.

Bestill stensiler og rammer i dag

I vårt gratis softwareprogram Macaos Enterprise kan du bestille dine stensiler og rammer, og enkelt få et overblikk over dine tidligere ordre. Våre medarbeidere er også klar til at hjelpe deg med å finne den rette løsning til dine oppgaver. Hør mer om mulighetene på telefon 55 92 55 00 eller send en mail til elprint@elprint.no. Du kan også bruke kontaktformularet her på siden.

Sidebar